TUNE IN WITH >>> Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime
Loading ...

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

5ο meeting Greek Iron Maiden Fan Club και Maidenance live στο Revenge of Rock


5ο meeting και Maidenance live στο Revenge of RockΠολλές φορές τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα αισθήματα μιας βραδιάς, όμως δεν είναι εύκολο να περιγράψεις σε μερικές παραγράφους το τι ακριβώς συνέβη ένα τόσο έντονο βράδυ... Μπορεί να γίνομαι γραφικός, μπορεί να επαναλαμβάνομαι, ακόμα και να κουράζω τους αναγνώστες, τους φίλους και τα μέλη μας, όμως όποιος και να ήταν στη θέση μου, το γραπτό του δεν θα ήταν διαφορετικό... 
Νέος υπέροχος χώρος για το Revenge of Rock, πρώτος όροφος, αρχές Κηφισίας, ομολογώ ήταν η πρώτη μου επίσκεψη και ξεκινάμε να στήνουμε το πλάνο της βραδιάς. Οι υπέροχοι, στην τρίτη μας συνεργασία, Maidenance (να με συμπαθάτε παιδιά, όμως έχω δίκιο και όταν έχω δίκιο, γράφω ότι σκέφτομαι), μακράν το κορυφαίο tribute σχήμα της χώρας μας (και ναι έχω δίκιο) στήνουν σιγά σιγά τη σκηνή, ελέγχουν κουρδίσματα, ήχους, εντάσεις κλπ. Η ώρα περνάει και το Revenge of Rock ασφυκτικά κατάμεστο από φίλους και μέλη (παλιά και καινούργια) ζεσταίνουν γλυκά την ατμόσφαιρα.
Η ώρα έφτασε και οι Maidenance βγαίνουν στη σκηνή δίνοντας στο κοινό ένα πραγματικά ατελείωτο σετ με κλασσικές επιτυχίες των Iron Maiden! Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου, θα πονέσουν τα δάχτυλα μου να γράφω, θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου, όμως το ήθος, ο χαρακτήρας και η ποιότητα των Maidenance, εντός και εκτός σκηνής, είναι απλά αξεπέραστος! Πως αλλιώς να το πω; Απλά αξεπέραστος!
Και ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι ετοιμάζουμε μετά το καλοκαίρι!!!
Συνεχίζω να σας κουράζω λοιπόν, άλλωστε τώρα που συντάσσω το κείμενο, βρίσκομαι στο πλοίο της επιστροφής στην έδρα μου, οπότε ο χρόνος είναι σύμμαχος μου.
Δείτε λοιπόν εδώ αναλυτικά το setlist της συγκλονιστικής αυτής βραδιάς. Από το μακρινό 1980 και τον ομώνυμο δίσκο, μέχρι τις επιτυχίες του 2010 από το The Final Frontier.
Η λίστα των τραγουδιών (αν δεν με απατά η μνήμη μου): 
Part 1
CAUGHT SOMEWHERE IN TIME
2 MINUTES TO MIDNIGHT
WRATHCHILD
THE TROOPER
WASTED YEARS
REMEMBER TOMORROW
BRING YOUR DAUGHTER
COMING HOME
THE DUELLISTS
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Part 2
BE QUICK OR BE DEAD
THE EVIL THAT MEN DO
THE NUMBER OF THE BEAST
PROWLER
STILL LIFE
SEVENTH SON OF A SEVENTH SON
NO PRAYER FOR THE DYING
TRANSYLVANIA
PHANTOM OF THE OPERA
HALLOWED BE THY NAME
Encore
REVELATIONS
HEAVEN CAN WAIT
FEAR OF THE DARK
ALEXANDER THE GREAT
POWERSLAVE
Μετά από μια συζήτηση εν αρχή, σε επίπεδο πλάκας με τον Αλέξανδρο, μπήκε στο τραπέζι η ιδέα να παίξουν τα παιδιά το αγαπημένο Revelations με τρίτη κιθάρα και η ιδέα περιελάμβανε εμένα (!!!) με concept την τρίτη κιθάρα που είχαν οι Iron Maiden στην περιοδεία του Live After Death! Δεν νομίζω κάποιος στη θέση μου να μπορούσε να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση, έτσι με μπόλικη δόση άγχους, αγωνίας και απερίγραπτης χαράς, γύρω στη μια το βράδυ βρέθηκα επί σκηνής, σε έξι από τα καλύτερα λεπτά της ζωής μου! Ναι, μπορείτε να με πείτε υπερβολικό, όμως η δουλειά μου εδώ είναι να γράφω ότι αισθάνομαι!
Αλήθεια οι λέξεις είναι φτωχές και όλη η ουσία είναι αυτό που έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου όταν κλείνω τα μάτια μου και το συγκλονιστικό χειροκρότημα φίλων και μη... Τι άλλο να γράψω;
Επιστροφή στο θέμα μας λοιπόν με τη βραδιά να κυλά μαγικά, το κοινό να αφήνει λίτρα ιδρώτα στο πάτωμα και πολλά λαρύγγια στο ταβάνι, οι Maidenance έδωσαν μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση και το μόνο που κατάφεραν είναι να κάνουν νέους φίλους!
Το fan club μας πιστό όπως πάντα έδωσε δυναμικά το παρόν, τραγουδώντας κάθε στίχο! Τι να πω παιδιά... Οι καινούργιοι, welcome to the family και οι παλαιότεροι, we're Blood Brothers!!!
Αυτά από εμένα... Θα τα ξαναπούμε στο επόμενο meeting, στην επόμενη συναυλία, στο επόμενο event. Να είστε, όλοι όσοι ήρθατε κ όσοι ήσασταν νοητά εκεί, πάντα καλά!
Up the Irons!
Δείτε μερικές εικόνες:

Πηγή: Manolis Varouhas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου